Møt familien Andersen

Kampanje for Circle K.

Circle K introduserer et eksempel på sin perfekte kunde: Mats Andersen, hovedpersonen, og hans elskede familie, Gitte, Elias og Ebba. Vi observerer hans hverdag, oppturer og nedturer, og sjarmerende familiesituasjoner, der en rød tråd mellom dem alle er Circle Ks lille, men relevante rolle i deres liv.

Art Direction
Konseptutvikling
Digital Design
SoMe Kampanje
Motion Design
Tekstinnhold

Circle K er et av Norges mest kjente merkevarer. Som hovedleverandør av mat, drikke, gass, diesel, billading, og toalettpauser langs norske veier, har det blitt en liten del av livet vårt. Å besøke en Circle K er ikke nytt for oss. Circle Ks kunder og målgruppe er nordmenn som helhet.
logo-full-color-rgb
Hvis de ville, kunne Circle K fokusere kommunikasjonen sin til kun å handle om gode tilbud, velsmakende mat og fordeler. Men som en merkevare som er så relevant for det norske folk, føler de behov for et mer personlig forhold. Circle K vet at de ikke ville eksistert uten de tusenvis av kunder som kjører forbi og stopper hver eneste dag.
En fin måte å reflektere over disse kundene på, er å vise dem noe de kan forholde seg til. Og hva forholder normale mennesker seg mest til? Andre normale mennesker. Et konsept bygget på menneskelig interaksjon kan leve lenge, og det er mange situasjoner å fremheve, oppdage og bygge videre på. Livet er en berg-og-dal-bane, og Circle K er på én måte, form eller form, inkludert i det.
Derfor har vi laget et kreativt konsept som viser et eksempel på den vanlige Circle K-kunden. Seerne får observere livet til denne familien, og får forholde seg til øyeblikkene deres. For å bygge relevans over tid, og gjøre familien gjenkjennelig, har vi ikke holdt tilbake med å produsere disse øyeblikkene. På denne måten får vi et ekte glimt av en helt vanlig norsk familie, som bare lever livet sitt, og nå og da er de innom oss på Circle K.
Ekstra takk til

Northbeach Film.
Miriam Pedersen Eeg, produsent.
Lars Anaheim, regissør.

Dinamo
Oscars gate 55,

0258 Oslo