Velkommen til byen

Kampanje for Ruter.

I denne kampanjen omfavner Ruter neste generasjon byreisende, og ønsker alle velkommen til Oslo - en by med uendelige muligheter.

Art Direction
Konseptutvikling
Digital Design
SoMe Kampanje
Motion Design
Tekstinnhold

Ruter er kollektivetat for Oslo og Akershus fylker i Norge.
Vår oppgave var å lage en kampanje som skulle få folk om bord igjen, etter de tungeste delene av pandemien. Og de ville at vi skulle vise folk at Ruter er der for dem.

Magnus_16x9
Ruter_Velkommen_Rullestolnedgang_Mockup

Under pandemien måtte Ruter avbryte det meste av kommunikasjonen på grunn av en nedlagt by. En gang er samfunnet igjen mer åpent og litt mer tilbake til det normale. Hvordan kan vi få folk ombord igjen og hjelpe dem å forstå at Ruter er en viktig del av å binde byen sammen, og gjøre den mindre selv om den vokser?

Vi bærer alle med oss livets merker. Men hvem er fortsatt rene og uten innflytelse? De nyfødte.

JCDecaux_Digital_adshel_Ruter_Velkommen
Ruter_Velkommen_A3_Mockup

Vår kreative løsning var å fokusere på neste generasjon byreisende. Spedbarnene som blir født i byen vår med fremtiden foran seg. «Velkommen til byen» setter offentlig transport tilbake i folks hjerter. For hva er mer hjertevarmende og rørende enn en fødsel?

Vi fokuserte på hender og føtter i filmene fordi de representerer utvikling og fremgang. De gjør det mulig for oss å bevege oss fra A til B og utforske hvem vi er. Vi er alle på en felles reise. Vi vet ikke hvor livet vil ta deg, men Ruter kan ta deg dit du vil. I denne kampanjen hyller vi alle vendingene i livet som former oss til hvem vi er og hva vi blir. Uansett vei, er Ruter der for deg hvert trinn på veien.

Dinamo
Oscars gate 55,

0258 Oslo